значи преди 3 седмици си вкарах 156-ца от италия!!!всичко точно щото уж я взех от мой човек колата е на 80 000км!!!и миналата седмица тръгнах реших да си ходя малко до вилата и по магистрата ми отиде гарнитура!!!както и да е вкарах колата в сервиз обаче се оказа 4е освен гарнитурата съм карал без бутало САМО С 3 БУТАЛА!!!аз първоначално не повярвах но след като отидох в сервиза и видях се изумих!!!направо буталото го нямаше беше станало на пепел!!!а от биалата на буталото се пука и блока !!!и излиза че са ме изиграли лошо от италия ма как и да е !!!са ми треа нов блок!!!някой знаели нещо от каде мога да намера блок примерно втора употреба и какви пари е щото направо съм се побъркал!!!колата ми е 1.8 ТС!!!мерси предварително!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги помагайте
Collapse
X
-
колегата петко е прав, не от виолата...а от биелата се е пукнал блока, ама това значи удар и за коляновия вал, кой знае какво е станало с главата, а и буталото няма как да го няма...някъде в картера ще да е и ще е направило поразии
П.П...мен ако питаш, едва ли си я докарал от италия на 3 цилиндъра...сега е станало, така че не се коси...успех
Comment
-
[quote="samara"]колегата петко е прав, не от виолата...а от биелата се е пукнал блока, ама това значи удар и за коляновия вал, кой знае какво е станало с главата, а и буталото няма как да го няма...някъде в картера ще да е и ще е направило поразии
П.П...мен ако питаш, едва ли си я докарал от италия на 3 цилиндъра...сега е станало, така че не се коси...успех
[/quo
в сервиза ми казаха че това е станало в италия щото тука е карана само на грацко на къси растояния!!и те се чудат как е вървяла!!!предполага се че са сипвали някви добавки!!!
Comment
-
...няма добавки за липса на бутало, ами просто няма такова нещо
...щом биелата си е там, трябва да е опирала някъде, освен това колата не е вървяла, а се е мъчила ...прекъсвала е , тресяла е ужасно, гърмял е неизгорял бензин в изпускателните колектори, вдигало се е нивото на маслото от неизгорелия бензин, стичащ се в картера, надувало е през щеката...абе изобщо пълно трагедия, едва ли би се осмелил да тръгнеш с подобен автомобил към вилата...е, аз поне не бих
П.П...прочее, да чуем гурутата
Comment
-
Първоначално публикувано от samara...няма добавки за липса на бутало, ами просто няма такова нещо
...щом биелата си е там, трябва да е опирала някъде, освен това колата не е вървяла, а се е мъчила ...прекъсвала е , тресяла е ужасно, гърмял е неизгорял бензин в изпускателните колектори, вдигало се е нивото на маслото от неизгорелия бензин, стичащ се в картера, надувало е през щеката...абе изобщо пълно трагедия, едва ли би се осмелил да тръгнеш с подобен автомобил към вилата...е, аз поне не бих
П.П...прочее, да чуем гурутата
Comment
-
хей колега belov_88....аз майтап нося много ,ама... имаш странно чувство за хумор....ти ептен за гъбоци ни взе май...тук е селектиран гъбарник..не сме диворастящи....все ни бяха хвърляли по върбалаците, ами голяма проба праиш....хи-хи...без бутало...я бегай бе...тия не на чичко /доктор на техническите науки/ ... всичко това с най-добри чувства, и като малка премерена неязвителна шегичка разбира се...
Приятелю samara...що да няма добавки за бутала бе - мравчена киселина...сипваш,и...след половин час няма нищо...156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
спортвагонресторант
...хей samara,приятелю......знаш ли...нали се оглеждаше за алфичка,и то за спортвагон/ако не греша/...начииии...откак ми сподели-разболял съм се...много ги харесвам тия спортвагони..голяма фаца имат...направо са върхът...обмислям как да направя някакъв бартер,та да се обзаведа с такава....особенно и ако е и 2.4jtd... ти как мислиш...и докъде я докара, наближава ли покупката...да знаиш,стискам ти палци...много технологични колици..156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
Първоначално публикувано от mllхей колега belov_88....аз майтап нося много ,ама... имаш странно чувство за хумор....ти ептен за гъбоци ни взе май...тук е селектиран гъбарник..не сме диворастящи....все ни бяха хвърляли по върбалаците, ами голяма проба праиш....хи-хи...без бутало...я бегай бе...тия не на чичко /доктор на техническите науки/ ... всичко това с най-добри чувства, и като малка премерена неязвителна шегичка разбира се...
Приятелю samara...що да няма добавки за бутала бе - мравчена киселина...сипваш,и...след половин час няма нищо...
Comment
-
Първоначално публикувано от belov_88Първоначално публикувано от mllхей колега belov_88....аз майтап нося много ,ама... имаш странно чувство за хумор....ти ептен за гъбоци ни взе май...тук е селектиран гъбарник..не сме диворастящи....все ни бяха хвърляли по върбалаците, ами голяма проба праиш....хи-хи...без бутало...я бегай бе...тия не на чичко /доктор на техническите науки/ ... всичко това с най-добри чувства, и като малка премерена неязвителна шегичка разбира се...
Приятелю samara...що да няма добавки за бутала бе - мравчена киселина...сипваш,и...след половин час няма нищо...
Comment
Comment